>
1605563772869

Çizik Cam Tamiri

Çatlak Cam Tamiri

Far Temizleme

Su ve Kireç İzi Giderimi

Çizik Cam Tamiri

Otomotiv ve Yat Camları

Otomotiv camlarında sileceğin neden olduğu çizikler, cam temizliği esnasında oluşan çizikler, cam üzerinde kar temizleme gibi sebepler ile sürtünme esnasında oluşan çizikler rahatlıkla giderilir. Camın yapısında görüntüyü etkileyecek optik bozukluk oluşmaz. Kimyasal reaksiyon, termal ısı ve mekanik hareket ile camın üzerindeki çizikler aşındırma yapılmadan yok edilmektedir. Bu gibi giderilebilecek çizikler için camın değiştirilmesi, hem çevresel sebeplerden, hem de üretim esnasında takılan camın mukavemetinin kaza esnasında daha dayanıklı olmasından dolayı anlamsız ve gereksizdir. Otomotiv ve yat camları temizliğinde GlasWeld Türkiye temsilcisi olarak ürünlerimizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz!

GlasWeld Türkiye Distribütörüyüz!

GlasWeld Türkiye temsilcisi olarak otomotiv ve yat camları başta olmak üzere; mimari camların çizik ve çatlak tamirini yapıyoruz! Böylece sektördeki ihtiyacın karşılanması noktasında mükemmel çözümleri sizlerle buluşturuyoruz! GlasWeld Türkiye distribütörü olarak her zaman çatlak cam ve çizik cam tamirinin profesyonelce yapılması doğrultusunda etkili bir hizmet sunuyoruz. Özellikle GlasWeld Türkiye tek yetkili ana bayisi olarak her zaman yenilikçi ve gelişimsel hizmetleri sizlerle buluşturuyoruz!

Mimari Camlar

Cam çizikleri ev, işyeri ve ofis gibi alanlarda çoğunlukla temizlik esnasında camların sert cisimlerle temizlenmesi sonucunda oluşur. Evinizin, işyerinizin veya ofisinizin camlarında oluşan bu gibi çizikler GlasWeld ürünleri ile giderilmektedir. İşlem sonrasında camda herhangi bir görüntü bozukluğu, optiklenme oluşmamaktadır. GlasWeld ürünleri mobil uygulamaya olanak verecek şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle cam sökülmeden yerinde işlem yapılmaktadır.

Çatlak Cam Tamiri

Otomotiv camı gibi lamine camlar üzerinde oluşan çatlaklar tamir edilmektedir. Çatlak içerisine enjekte edilen reçine camın içerisine mükemmel bir şekilde işler. Çatlağın tekrar yürümesine ya da oluşmasına izin vermez. Piyasada birçok çatlak tamiri ürünü bulunmaktadır. GlasWeld’in bu ürünlerden farkı kaliteli reçineler ve son teknoloji enjektör kullanarak geçici değil kalıcı çözüm sunmasıdır.

Far Temizleme

Gclear, müşterileri yıllarca mutlu edecek yüksek kaliteli, profesyonel far restorasyon ve onarım çözümüdür. Gclear profesyonel far restorasyon seti ihtiyaç duyduğunuz her şeyi içerir. Gclear da OEM standartlarında UV kaplama kullanılmaktadır. İşlem sonrasında farlar uzun yıllar dayanıklılığını korur. Far sökülmeden işlem gerçekleştirildiği için maksimum 1 saat sürmektedir. Diğer far temizleme yöntemlerinden farkı OEM standartlarında UV kaplama kullanılması ve bu sayede kısa bir süre için değil yıllarca dayanıklılığını koruyacak bir çözüm sunulmuş olmasıdır. Onarım yalnızca parlatma veya OEM olmayan bir kaplama ile yapılırsa farlarda mikro çatlak oluşumu başlar ve polikarbonatın kendisi okside olmaya başlar. Gclear ise, müşterilerinizin eski yıpranmış farlarını aracın ilk günkü far kalite düzeyine getirir.

Su ve Kireç İzi Giderimi

Proclean ürünü cam, metal yüzeyler, boyalı yüzeyler, fiberglass kaplama, ocak üstleri, fayans ve duş camları gibi neredeyse her yüzeyde oluşmuş, çıkmayan su birikintilerini, kireç izlerini, okside olmuş boya, pas ve gres yağı lekelerini rahatlıkla çıkarmaktadır. Uygulaması kolaydır. Su bazlı ve biyobozunurdur, çevreye zarar vermeden toprakta çözünür.

Satıştaki Ürünler

Mağaza'ya Git

Müşteri Yorumları

Aracımın ön camında silecek lastiği deforme olduğu için yay şeklinde çizik oluşmuştu. Glasweld cam çizik ürünü ile camım ilk alındığı gün ki gibi oldu. Görüntüde herhangi bir dalgalanmada oluşmadı.
Ayşe Yörük

Bankacı

Farlarım zamanla çok matlaşmıştı. Gece yolculuklarında ışık az olduğu için hem yol konforum bozulmuştu hem de aracı yıkatsam dahi farlarım hep kirli gibi duruyordu. Aracımı Glasweld'e getirince bir saat içinde iki farımda tertemiz oldu. Bu pratik uygulama için teşekkürler.
Emrah Öztürk

Diş Doktoru

Aracım park halinde uzun süre kalmıştı. Arka camımda aynı bölgeye günlerce pis su damlamış. Ne yaptıysam leke izini çıkaramadım. İnternetten araştırırken Glasweld firmasına denk geldim. Pro Clean denilen bir ürünü bana kargo ile gönderdiler. Bez yardımı ile bölgeyi ovalayarak temizledim ve hiç bir şeyin çıkaramadığı su leke izini tertemiz yaptı. Beni büyük bir dertten kurtardığınız için teşekkürler.
Cüneyt Karabulut

Esnaf

Duş camlarım zamanla matlaşmıştı ve üzerinde yuvarlak yuvarlak kireç izleri vardı. Devamlı ev temizlik ürünleriyle temizliyordum. İstediğim parlaklığı bir türlü elde edemiyordum. Pro Clean denilen ürünü bir yakınım tavsiye etti. Camın yüzeyine önlü arkalı ovalayarak uyguladım. Matlaşmış camlarım tekrar parlak haline geri döndü. Kireç izleri de tamamen ortadan kalktı.
Büşra Keskin

Ev Hanımı

Aracımla devamlı uzun yola çıktığım için malum yol şartlarından dolayı aracımın ön camında iki tane çatlak oluşmuştu. İnternette araştırırken tamir edilebileceğini gördüm. Glasweld cam çatlaklarının ikisinide güzel bir şekilde onardı. Eski çatlak görsel yok denecek kadar azaldı. Çatlağında ilerlemesini engellemiş oldular. Bu sayede orjinal camımı halen kullanıyorum. Teşekkürler Glasweld.
Bülent Koç

Pazarlamacı

Eşsizliği İsteyin

Blog Yazılarımız

Start typing and press Enter to search

Alışveriş Sepeti

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Call Now Button